Afspraak

Een afspraak maken bij ons gaat heel simpel via de telefoon. U kunt ons bellen en een afspraak voor een controle maken.

Vervolgafspraken

Als tijdens de controle blijkt dat een vervolgbehandeling noodzakelijk is maken wij gelijk een afspraak voor die vervolgbehandeling. Uiteraard in overleg en we zorgen ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Is er geen vervolgbehandeling nodig dan maken wij gelijk een afspraak voor uw volgende periodieke controle.

Spoed/acute pijnklachten

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.
Er is sprake van spoed wanneer het verlenen van hulp redelijkerwijs niet uitgesteld kan worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om een ongeval, een acute ontsteking of uitgevallen tanden.

Annuleren van afspraken

Het kan voorkomen dat u, om welke reden dan ook, verhinderd bent. Mocht dat zo zijn dan verzoeken wij u dat minimaal 48 uur voor de afspraak aan ons door te geven.

Bij niet verschijnen zonder bericht of zonder toelichting, zullen wij de geplande duur van de afspraak bij u in rekening brengen.

Spoed buiten onze openingstijden

In het geval dat u een spoedbehandeling nodig heeft buiten onze openingstijden, (avond en weekeinden) dan wordt u via onze telefoonbeantwoorder verwezen naar de spoeddienst.

Uiteraard kunt u de avond en weekeinddienst ook direct bellen. Na 17.00 en in de weekeinden kunt u contact opnemen met 010 – 4552155.

Te laat? Laat het ons weten!

Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden uitgevoerd of dat zelfs de behandeling geannuleerd moet worden.

Als u weet dat u te laat zal komen, bel ons dan even. Mogelijk kunnen we een andere wachtende patiënt eerder helpen en/of de planning iets wijzigen.