Spoed

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of aan uw mond. Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

Spoed/acute pijnklachten

Spoed buiten onze openingstijden

Spoedbehandelingen voeren wij zoveel mogelijk op dezelfde dag uit of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

Spoed is wanneer het verlenen van hulp redelijkerwijs niet uitgesteld kan worden. Denkt u maar aan een ongeval, een acute ontsteking of een uitgevallen tand of kies.

In het geval dat u een spoedbehandeling nodig heeft buiten onze openingstijden dan wordt u via onze telefoonbeantwoorder verwezen naar de spoeddienst. (hou pen en papier bij de hand om gegevens te noteren)

Uiteraard kunt u de avond- en weekeinddienst ook direct bellen. Na 17.00 uur en in de weekeinden kunt u contact opnemen met 010 – 4552155.